Pirított máj sütőtökös lapcsánkával és birsalma lekvárral
A májhoz az apróra vágott vöröshagymát a zsírban üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott májat. Borssal ízesítjük és készre sütjük. Sózni csak a tálaláskor kell. A tócsnihoz a sütőtököt nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a tojásfehérjeporral elkevert lisztet és a tojást. Ízesítjük sóval, törött borssal. A fűszereket bátran használjuk, mert viszonylag sokat igényel. Forró zsiradékban evőkanálnyi halmokat szétlapítunk, majd mindkét oldalán átsütjük. A májjal és a birs lekvárral együtt tálaljuk.
Recept forrása: http://panitakedvencei.blogspot.hu/2017/12/piritott-maj-sutotokos-lapcsankaval-es.html?q=%C3%A9l%C3%A9skamra
Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso
Válogass további termékeink közül is: