Kenyérben tálalt lecsó
Sokszor elég a formát megváltoztatni és máris fel lehet dobni a hétköznapi ételeket. Most Ezt tette Kozári Valéria is, aki a kenyeret Zila sütőformában sütötte meg.
Elkészítés
Lecsó, (keltes élmény) kenyérbe töltve.
3 db. M-es tojás
1 dl hideg víz
25 ml citromlé
170 gr Keltes élmény lisztkeverék
15 gr bambuszrostliszt
1 k.k. himalája só
30 gr kókuszzsír, nálam kimaradt(nem szándékosan)de őszintén szólva ez így is tökéletes lett.
A száraz és a nedves hozzávalókat külön-külön is, majd egybe keverjük gyors határozott mozdulatokkal. Az előre kikent Zila formába kanalazzuk és aprólékosan, rázogatjuk- ütögetjük míg egyenletesen elterül.
200°-on 10 percig, majd 180°-on 25 percig sütöttem.
Az elkészült kenyérbe töltöjük az ízlésünknek megfelelően elkészített lecsót.
Éléskamra Keltes élmény univerzális szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-szenhidrat-cso
Válogass további termékeink közül is: