Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Glutén- és tejmentes sztrapacska (paleo)

2019. május 10. - Éléskamrareceptek

Glutén- és tejmentes sztrapacska (paleo)

sztrap3.jpg

Ti készítettétek:  Sass Erika receptje

Hozzávalók:

Nokedlihez:

Elkészítés:

A nokedli tésztát a tasakon lévő használati utasítás szerint elkészítem(3 db M-es tojáshoz (kb. 165 g) keverj 100 ml vizet, ha keményebb nokedlit kedvelsz, 120 ml vizet, ha puhábbat. Add hozzá a nokedli alapot és keverd simára), majd 20 dkg édesburgonyát belereszeltem. Kivártam a pihentetési időt és lobogó forróvízbe szaggatva kifőztem. 


A szalonnát apróra vágtam, zsírjára pirítottam és kiszedtem a zsiradékból. Kétharmadát belekevertem a nokedlibe, és hozzáadtam a totut, azaz a tojásfehérje túrót, megsóztam, csipet fehér borssal ízesítettem. Totu készíthető házilag otthon, ehhez a recepthez tökéletes a házi változat is. Az egészet összekevertem a szalonna kisült zsírjával és a totu tejföl felével. Tálaláskor adom hozzá a félretett szalonnát és totu tejfölt.

 

Forrás:

https://www.tepszi.hu/2018/04/14/gluten-es-tejmentes-sztrapacska-paleo/

Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064050/Eleskamra-Hagyomanyos-nokedli-es-teszta-szenhidrat

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr1314818348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása