Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Fánk (paleo)

2019. április 25. - Éléskamrareceptek

Fánk (paleo)

fank.jpg

Egy tartalmas levessel komplett ebéd lehet. Nálam csülkös spárgaleves készült mellé. A fánkot a nyáron elrakott baracklekvárral ettük.

Hozzávalók: 
3 tojást 
1 tojássárgája 
1 dl víz
fél dl rum
6 dkg eritrit 
1 kezeletlen narancs reszelt héja
a nyújtáshoz:
nyílgyökérliszt (ez volt itthon)
a sütéshez:
bő zsiradék
A fánk hozzávalóit a liszt kivételével, habverővel, egyneműre keverjük. Hozzáadjuk a lisztet. Csomómentesre keverjük. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Átgyúrjuk. Enyhén lisztezett felületen centi vékonyra nyújtjuk. 5 centis fánk szaggatóval kiszúrjuk. Közepes lángon felmelegített, bő zsiradékban, mindkét oldalán, aranyszínűre sütjük.
Forrás:

Éléskamra Puha fánk és nudli szénhidrát csökkentett* megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Paleo-farsangi-fank-lisztkevere

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr1714785794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása