Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

ÉLÉSKAMRA VALÓDI BARNA KENYÉR, A CSOMAGOLÁSON TALÁLHATÓ RECEPT SZERINT KÉSZÜLT FINOMSÁGOK

Éléskamra lisztkeverékeinken mindig van egy sokszor lepróbált alap recept amibe bárki beleviheti saját ötleteit, feldobhatja fűszerekkel, egyéb hozzávalókkal, viszont kiinduló alapnak tökéletesek

2019. február 15. - Éléskamrareceptek

Éléskamra Valódi Barna Kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék alaprecept

Éléskamra Valódi barna kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék 235 g (gluténmentes, paleo, cukormentes)

 

 

Alaprecept:

Hozzávalók:

  • 1 csomag Éléskamra Valódi barna kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • 300 ml hideg víz
  • 2 ek kókuszzsír

 

Elkészítési javaslat: a csomag tartalmát szórd egy tálba, önts rá 300 ml hideg vizet és ek. olvadt kókuszzsírt. Kézi robotgéppel vagy kanállal keverd homogén állagúra, végleges sűrűségét 20 perc pihentetés után éri el. Picit gyúrd át, majd vizes kézzel formázd kedved szerint kenyér vagy cipó formára, 3-4 helyen jó mélyen vágd be a tetejét és tedd tepsire. Ízlés szerint kend le tojással és tedd 200 fokos sütőbe 20 percre, majd további 55 percre 180 fokon. Csak kihűlés után ajánlott szeletelni. Zsemle és kifli formázása esetén a 2. sütési fázis 25 percre rövidül. Lyukacsos bagett sütőben is készíthető. Kb. 400 grammos kenyérhez.

Alparecept szerint készült finomságok:

 

valodibarna5.jpg

valodibarna2.jpg

valodibarna3.jpg

valodibarna4.jpg

valodibarna1.jpg

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr414629028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása