Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

ÉLÉSKAMRA TOJÁSMENTES PUHA KENYÉR ALAPRECEPT SZERINT KÉSZÜLT FINOMSÁGOK

Éléskamra lisztkeverékeinken mindig van egy sokszor lepróbált alap recept amibe bárki beleviheti saját ötleteit, feldobhatja fűszerekkel, egyéb hozzávalókkal, viszont kiinduló alapnak tökéletesek

2019. február 15. - Éléskamrareceptek

Éléskamra tojásmentes puha kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék alaprecept

 

tojasmentespuhakenyer.jpg

tojasmentespuhakenyer2.jpg

tojasmentespuhakenyer3.jpg

tojasmentespuhakenyer4.jpg

tojasmentespuhakenyer5.jpg

 

 

ALAPRECEPT

 Hozzávalók:

  • 1 csomag Éléskamra Tojásmentes puha kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék 
  • 180 ml hideg víz

 

Elkészítési javaslat: Egy kanállal vagy robotgéppel keverd csomómentesre a lisztkeveréket 180 ml hideg vízzel. Pihentesd a tésztát 30 percig, míg besűrűsödik és kellően ruganyos lesz. Vizes kézzel formázd kedved szerint  kenyér,  bagett, zsemle alakúra. Kend le magtejjel vagy kókuszzsírral, hogy szép pirosra süljön. Előmelegített 200 fokos sütőben süsd 30 percet, majd további 20 percet 180 fokon. Csak teljesen kihűlve ajánlott szeletelni. Zsemle és kifli esetén a 2. sütési fázis 10 percre rövidül.

A kész kenyér kb. 300-330 g súlyú.

Az alaprecept szerint készült finomságok:

 

tojasmentes-paleo.jpg

 

champion.jpg

 

 

Éléskamra Tojásmentes puha kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Tojasmentes-paleo-kenyer-lisztk

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr9614629702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása