Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Éléskamra paleo receptek

Grízfelfújt (paleo)

2020. január 15. - Éléskamrareceptek

Grízfelfújt (paleo)

grizfelfujt.jpg

Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:

Nagyon nagy siket aratott! Életem első grízfelfújtja. Próbáljátok ki, nagyon finom!
Hozzávalók:
60 g Éléskamra Krémes desszert kása alappor
300 ml növényi tej
ízlés szerint édesítő
vanília
1 kezeletlen citrom héja
3 tojás
lekvár ízlés szerint
Szóráshoz: por édesítő (elhagyható)

Elkészítés: a kása alapport a tejjel keverd csomómentesre, majd ízlés szerint édesítsd.
Amikor felforrt, nem szabad tovább főzni, fedd le egy tányérral és hagyd állni 5 percig, majd hűtsd ki teljesen.
Keverd hozzá a vaníliát, a citromhéjat, egyenként a tojások sárgáját, végül óvatosan a kemény tojásfehérje habot.

Kókusz zsírral kikent formába téve, 200°C-ra előmelegített sütőben 5 percig, majd 170°C-n további 35 percig süsd.
Rácson langyosra hűtve, (eper) lekvárral és por édesítővel tálald.

 

Éléskamra krémes desszert kása alappor szénhidrát csökkentett megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Kremes-desszert-kasa-alappor-szenhidrat

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr4715410462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása