Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Diós bejgli

2019. november 21. - Éléskamrareceptek

Diós bejgli

diosbejgli.jpg

Hozzávalók:
 
a tésztához:
18,5 dkg éléskamra ünnepi bejgli lisztkeverék
4 db tojás
4 cl víz 
3 cl citromlé
6 dkg eritrit
6 dkg folyékony kókuszzsír
 
a töltelékhez:
20 dkg darált dió
10 dkg eritrit
1 dl Totu tej
5 dkg mazsola
2 tojássárgája
 
a kenéshez:
1 tojás
 
a díszítéshez:
porrá őrölt eritrit (elhagyható)
 
A tésztához a tojást, a vizet, a citromlét, a kókuszzsírt és az eritritet, habverővel egyneműre keverjük. Gyors mozdulatokkal hozzákeverjük  a lisztet is. 20 percre hűtőbe tesszük. Gyors mozdulatokkal átgyúrjuk. Ketté osztjuk a tésztát. Az egyiket két sütőpapír közé téve 25 x 25 centis téglalappá nyújtjuk. megkenjük a diós töltelék felével, amivel csupán annyi a dolgunk, hogy alaposan összekeverjük a hozzávalóit. Feltekerjük. Sütőpapíros lemezre tesszük. A másik tésztával ugyanígy járunk el. A rudakat lekenjük tojássárgával, majd tojásfehérjével. Megszurkáljuk, végül 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Porrá őrölt eritrittel megszórva kínáljuk.
Recept forrása: tucsokbogar.blogspot.hu

Éléskamra Ünnepi bejgli szénhidrát csökkentett*  lisztkeverék

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Unnepi-bejgli-lisztkeverek-2-ru

 

KARÁCSONYI LIMITÁLT DARABSZÁMÚ LISZTKEVERÉK, CSAK AZ ÜNNEPI IDŐSZAK ALATT VÁSÁROLHATÓ MEG!

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr6615319104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása