CSOKIMOUSSE TORTA
Alsó rész elkészítése:
keverj el 1 db szobahőmérsékletű L-es tojást, 50 ml langyos vízzel, 20 g mézzel, 30 g eritrittel és 100 gr natúr gesztenyemasszával, majd adj hozzá 75 gr mézeskalács lisztkeveréket és 2 evőkanál lágy kókuszzsírt. Alaposan keverd össze. Bélelj ki egy 18 cm-es kapcsos tortaformát sütőpapírral és nyomogasd bele a tésztát. Előmelegített sütőben 20 perc alatt süsd készre.
Felső rész elkészítése:
vízgőz felett olvassz fel 100 gr min. 85%-os paleo étcsokoládét, 1 evőkanál kókuszzsírral és 4 dl kókuszkrémmel. Egy vaníliarúd kikapart magját és -az étcsoki keserűsségétől függően- 3-4 evőkanál eritrittel keverd el. Egy kis fazékban két-három evőkanál vízben olvassz fel 1 púpos teáskanál zselatint és add hozzá a felolvasztott csokihoz. Keverd össze alaposan, majd a kihűlt mézeskalács alap tetejére öntsd rá és hagyd a hűtőben megdermedni 3-4 óra alatt.
Éléskamra Puha és illatos mézeskalács szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Puha-es-illatos-mezeskalacs-lisztkeverek
KARÁCSONYI LIMITÁLT DARABSZÁMÚ LISZTKEVERÉK, CSAK AZ ÜNNEPI IDŐSZAK ALATT VÁSÁROLHATÓ MEG!
Válogass további termékeink közül is: