Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

SOKMAGVAS BAGETT

2019. június 20. - Éléskamrareceptek

SOKMAGVAS BAGETT 

 

sokmagvasbagett180818_1.jpg

 

Ti készítettétek: Szabó Anita receptje:

Hozzávalók 4 darabhoz: 
225 gramm
a díszítéshez:
1 evőkanálnyi magkeverék (nálam most szotyi, szezám- és lenmag)

Elkészítés:
A vizet a tojással és a citromlével kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet. Simára keverjük. 20 percre hűtőszekrénybe tesszük pihenni. Vizes kézzel négy 14 centis hurkát formázunk belőle. Bagettsütő formára tesszük megszórjuk a magkeverékkel. Végül 200 fokos sütőbe téve 20 percig sütjük, majd a hőmérsékletet 180 fokra mérsékelve további 20 perc alatt befejezzük a sütést.

Zsemlének megsütve ilyen lett. a változtatás csupán annyi, hogy 6 részre osztottam a tésztát.

Forrás:

http://panitakedvencei.blogspot.com/2017/08/sokmagvas-bagett-paleo.html?q=paleolit

 

 

 

Éléskamra Sokmagvas bagett szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Sokmagvas-paleo-bagett-lisztkeverek-215

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr214903664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása