SOKMAGVAS BAGETT
Ti készítettétek: Szabó Anita receptje:
- 225 g Éléskamra Sokmagvas Bagett szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 1 dl víz
- 3 tojás
- 2 cl citromlé
Elkészítés:
A vizet a tojással és a citromlével kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet. Simára keverjük. 20 percre hűtőszekrénybe tesszük pihenni. Vizes kézzel négy 14 centis hurkát formázunk belőle. Bagettsütő formára tesszük megszórjuk a magkeverékkel. Végül 200 fokos sütőbe téve 20 percig sütjük, majd a hőmérsékletet 180 fokra mérsékelve további 20 perc alatt befejezzük a sütést.
Forrás:
http://panitakedvencei.blogspot.com/2017/08/sokmagvas-bagett-paleo.html?q=paleolit
Éléskamra Sokmagvas bagett szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Eleskamra-Sokmagvas-paleo-bagett-lisztkeverek-215
Válogass további termékeink közül is:
http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop