KÁPOSZTÁS TALLÉR
Elkészítés:
2 ek kacsazsíron megpároltam 16 dkg fejes káposztát (aprítógéppel jó picire vágtam)
A tésztát a leírás szerint elkészítettem:
2 db M-es tojást (kb. 110 g) keverj el 40 ml vízzel, 20 ml citromlével és 50 g lágy kókuszzsírral. Elegyítsd az Éléskamra nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett lisztkeverékkel és pihentesd hűtőben 20 percig.
Ezután elfeleztem, az egyik felébe belekevertem a káposztát és 1 ek fekete szezámmagot.
Puhább állagú lett, és zsírosabb, ezt nem tudtam nyújtani, így golyókat formáztam, és egy pohár aljával lenyomkodtam. 180 fokon 30 percet sült.
Recept forrása: Fazekas Mária
Éléskamra Nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Enyhen-sozott-nyujthato-teszta
Válogass további termékeink közül is: