Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

GNOCCHI

2019. június 14. - Éléskamrareceptek

GNOCCHI

 

gnocchi.jpg

 

A gnocchi hozzávalói.
18 dkg Éléskamra nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett lisztkeverék* 
2 tojás
20 dkg hideg édesburgonya püré
10 dkg Totu
5 dkg reszelt parmezán
törött bors
továbbá:
20 dkg húsos szalonna
zsálya (sajnos csak szárítottam volt)
parmezán
A tojást az édesburgonya pürével és a totuval botmixerrel sima krémmé dolgozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a parmezánt. Ízesítjük sóval, törött borssal. 20 percet pihentetjük (24 fok fölött inkább hűtőben, alatta jó a szobahőmérséklet is). 1,5 centis hurkává sodorjuk a tésztát (ha van tupperes tésztavarázs formázó pillanatok alatt megvan). 1 centis darabokra vágjuk Villával gnocchi formára alakítjuk. Forrásban lévő sós vízben megfőzzük (én három adagban, tehát nem egyszerre főztem ki). Ha feljön a víz színére már csak 2-3 perc kell neki.
A szalonnát kis kockára vágjuk. Megpirítjuk. Megszórjuk zsályával. Hozzáforgatjuk a gnocchit. Összemelegítjük. Végül parmezánnal megszórva kínáljuk. A libacomb mellé akér köretként is fogyaszthatjuk, de önálló ételként is megállja a helyét.

 

 Éléskamra Nyújtható tészta sós sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Enyhen-sozott-nyujthato-teszta

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr6414894228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása