Csokikrémes kosárkák eperrel
Elkészítés
Tészta:
Éléskamra Nyújtható tészta édes sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverékből a csomagoláson található utasítás szerint elkészítve(nem használtam fel mindet) 12 db-ot készítettem, 15 percig 185°C sült.
Krém (12 db kosárka töltéséhez):
2 dl kókuszkrém,
100gr étcsoki,
3 dbtojássárgája,
1-2 e.k. eritrit,
15 gr. manióka liszt,
1 m.k. rumaroma(elhagyható)
A hozzávalókat lassan összemelegítjük alacsony hőfokon , amíg besűrűsödik.
Kozári Valéria remeke
Forrás:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1282885451825636&set=gm.740168762828820&type=3&theater&ifg=1
Éléskamra Nyújtható tészta édes sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064081/Eleskamra-Nyujthato-teszta-edes-sutikhez-szenhidra
Válogass további termékeink közül is: