Ropi
Ti készítettétek:
Szabó Anita receptje:
- 10 dkg Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 2 tojás
- fél dl víz
- só
A munka csupán annyi vele, hogy az összes hozzávalót alaposan kikeverjük, a formába töltjük és 175 fokos sütőben 20 percig sütjük. A sütőből kivéve kihűtjük. ekkor még nedves a tészta, ezért sütőpapíros lemezre rakosgatva, a sütést hideg sütőben kezdve szintén 175 fokra állítva a sütőt ropogósra sütjük. Kb. 10 perc. Nálam pont akkor jelzett a sütő, hogy elérte a beállított hőfokot, amikor jó lett a ropi. Tényleg ropogósra sült.
Forrás:
http://tucsokbogar.blogspot.hu/2018/02/ropi-paleo.html?q=%C3%A9l%C3%A9skamra
Éléskamra Lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Langos-lisztkeverek-200-g
Válogass további termékeink közül is: