Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Paleo ravioli

2019. május 20. - Éléskamrareceptek

Paleo ravioli

 ravioli1.jpg

Ti készítettétek:

Csánó Fehér Erika alkotása

Hozzávalók:

Elkészítés:

3 M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 150 ml hideg vízzel, add hozzá a 200 g lángos lisztet és alaposan keverd el.

Pihentesd a tésztát 30 percet hűvös helyen. 

A képek alapjân megtöltötte totus sajtos töltelékkel.

180g totu,1 tojás sárgája, és annyi reszelt cheddar ês parmezán , hogy kupacokra tudd formázni a tésztára. A têsztát kb 2 mm vastagra kisodorjuk és töltjük...kb 21 db raviolim lett így...ez a kisodort tészta mennyiségének kb a fele. A maradékból házitészta(nálunk "csikmák"-nak hívjuk Arra majd mâk vagy dió kerül 
Forràsban lévő vízben kifőzzük.
A mártásthoz apró szalonnakockákat lepirítottam,felö töttem kb 200 ml kesutejszínnel és természetesen belereszeltem még egy kis cheddart és parmesánt.

ravioli2.jpg

ravioli3.jpg

ravioli4.jpg

ravioli5.jpg

Éléskamra Lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Langos-lisztkeverek-200-g

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr1714838448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása