Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Pudinggal töltött kókuszos fánk

2019. május 10. - Éléskamrareceptek

Pudinggal töltött kókuszos fánk

pudingosfank.jpg

 

Hozzávalók a fánkhoz:


1 csomag Éléskamra Puha fánk és nudli lisztkeverék
3M-es tojás
1M-es tojás sárgája
150ml hideg víz
60g eritrit, vagy diéta szerinti édesítő

Hozzávalók a töltelékhez:


1 csomag ANYAsüti Bourbon vaníliás krémpuding por
50 g eritrit vagy ízlés szerinti mennyiségű és a diéta szerint használt édesítő
600ml növényi tej
3 evőkanál kókuszreszelék

Hozzávalók a mázhoz:


az elkészült puding fele
fél csomag kókuszreszelék

Sütéshez:
kókuszolaj

Elkészítés: a pudingport az édesítővel és a tejjel keverd el, majd főzd krémesre. Ha kihűlt, felezd el, az egyik feléhez keverd hozzá a 3 evőkanál kókuszreszeléket, a másik felét tedd félre.
A tésztát a zacskón lévő recept szerint készítsd el. Ezt követően lisztes felületen nyújtsd el 8-10 mm-esre, kb. 5 cm-es formával szaggatva 20 db fánk lesz ebből a mennyiségből. Nem túlforró, legalább 2 cm magas mennyiségű kókuszolajban süsd készre oldalanként 2-3 perc alatt. A fánkok sütés közben szép vastagra nőnek. Az első oldalát fedő alatt süsd. A kókuszos pudingot habzsákba téve töltsd meg a fánkok belsejét. A pudinggal kend meg a tetejét és mártsd kókuszreszelékbe. Nagyon puha, finom kókuszos krémmel töltött ízletes fánk az eredmény.

 

Recept forrása: Derecskeiné Hortváth Zsuzsanna

Éléskamra Puha fánk és nudli szénhidrát csökkentett* megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/Paleolit-Eleskamra-Paleo-farsangi-fank-lisztkevere

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr8314818212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása