Éléskamra megoldáslisztek - Finoman reform

Éléskamra paleo receptek

Éléskamra paleo receptek

Paleo-vegán ropogós kekszmorzsa

2020. január 15. - Éléskamrareceptek

Paleo-vegán ropogós kekszmorzsa

 

vegankekszmorzsa.jpg

 

Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:

Nincs lekenve, szórva, natúr keksz. A receptben megadott sütési idő, sütőtől függően változhat. Eredetileg világosabb lenne, de volt egy kis "akadálya" hogy pont időben kivegyem a sütőből.

Hozzávalók :
1csomag Éléskamra Nagyi palacsintája lisztkeverék

60 g eritrit vagy diéta szerinti édesítő
csipet vanília őrlemény
2 ek víz
30 g kókusztejszín
75 g kókuszolaj

Elkészítés : a hozzávalókat gyúrd össze és két sütőpapír között nyújtsd ki 0,5 cm vastagra.
Tetszés szerinti formákkal szaggasd ki a tésztát, és 200°C-ra előmelegített sütőben 12-14 perc alatt süsd készre.
Rácson hűtsd ki.
Késes aprítóval vagy darálóval készíts morzsát.
Felhasználhatod keksztekercshez, kókuszgolyóhoz, sütés nélküli tortához, stb.
A tészta összeállításánál fontos, hogy kókuszolajat használj. Attól is függ, hogy milyen gyorsan áll össze a tészta, hogy milyen hőmérsékletű kókusztejszínt használsz. Ha hűtött, hamar "megfagy" az olaj a tésztában, de a gyúrástól/kézmelegtől gyúrható állagú lesz.
Szaggatáskor ha szükséges, használj spatulát a felszdéshez.
Ízlés szerint fűszerezehtő.

Éléskamra Nagyi Palacsintája szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:

http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064036/Eleskamra-Nagyi-Palacsintaja-szenhidrat-csokkentet

Válogass további termékeink közül is:

http://glutenmenteslisztek.hu/glutenmentes-webshop

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskamrapaleo.blog.hu/api/trackback/id/tr1815410438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása