Meggyes pite
Kozári Valéria meggyes variácója
Elkészítés:
A tészta receptjét itt találjátok:
http://
töltelék:
50 dkg meggyet megmosunk kimagozunk és feltesszük egy lábosban, hogy felforrjon és levet engedjen,őrölt fahéjjal és szegfűszeggel ízesítjük. Ízlés és a meggy édességének függvényében 1-2- e.k. eritrit is mehet bele.
Kiszedjük a gyümölcsöt, majd Anyasüti Bourbon vaníliás krémpuding port keverünk bele (kb. fél csomag) bele 1 dl tejbe és az egészet beleöntjük a meggy levébe, majd ezt követően fölforraljuk, míg be nem sűrűsödik. Ezt követően visszatesszük bele a megfőtt meggyet.
Forrás:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=979298685517649&set=gm.575036609342037&type=3&theater
Éléskamra Nyújtható tészta édes sütikhez szénhidrát csökkentett* lisztkeverék megvásárolható közvetlenül a gyártótól:
http://glutenmenteslisztek.hu/spd/5999887064081/Eleskamra-Nyujthato-teszta-edes-sutikhez-szenhidra
Válogass további termékeink közül is: